Menu bieżący tydzień

Skontaktuj się z naszym dietetykiem i dobierz odpowiednią dietę

Konsultacje
mgr Justyna Bandura:
Poniedziałek-Piątek 14:00-19:00 +48 503 342 105

Zbalansowana

to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą wprowadzić w swoim życiu pozytywne zmiany - zdrowo się odżywiać.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Pałki z kurczaka w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Kokosowy pudding z nasionami szałwii hiszpańskiej i latte
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z kaszą jęczmienną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i wędzoną makrelą sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa gyros


Śniadanie
Zielona owsianka z matcha i owocami
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Sałata z pieczonym kurczakiem i jajkiem z sosem musztardowo-cytrynowy


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą bulgur, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Śledzie po kujawsku z razowym chlebkiem


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową
Drugie śniadanie
FIT Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Karkówka pieczona z czosnkiem i rozmarynem z mini marchewką i pieczonym kalafiorem z sosem czosnkowym
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Wegetariańska bez ryb

stworzona z myślą o osobach, które wykluczyły ze swojej diety produkty mięsne i ryby.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Pulpeciki w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Kokosowy pudding z nasionami szałwii hiszpańskiej i latte
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Gulasz z warzyw korzeniowych pieczony z bułeczkami
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i czarną soczewicą i sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese z soczewicą
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa z ciecierzycą


Śniadanie
Zielona owsianka z matcha i owocami
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Różowe naleśniki z wiosennym twarożkiem


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Tofu pieczone z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą bulgur, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Warzywa po chińsku fasolą i ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Ratatuj z cukinią i bakłażanem podane z pieczywem razowym


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową
Drugie śniadanie
FIT vege kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Kotleciki brokułowe z gryczaną kaszą i surówką z ogórka i kapusty włoskiej
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Wegetariańska z rybami

stworzona z myślą o osobach, które wykluczyły ze swojej diety produkty mięsne.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Dorsz w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Kokosowy pudding z nasionami szałwii hiszpańskiej i latte
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Gulasz z warzyw korzeniowych pieczony z bułeczkami
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i wędzoną makrelą sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese z soczewicą
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa z ciecierzycą


Śniadanie
Zielona owsianka z matcha i owocami
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Różowe naleśniki z wiosennym twarożkiem


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą bulgur, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Mintaj po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Ratatuj z cukinią i bakłażanem podane z pieczywem razowym


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową
Drugie śniadanie
FIT Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Sandacz z warzywami z gryczaną kaszą i surówką z ogórka i kapusty włoskiej
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Odchudzająca

jest dedykowana przede wszystkim osobom chcącym zredukować masę ciała.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Pałki z kurczaka w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Kokosowy pudding z nasionami szałwii hiszpańskiej i latte
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z kaszą jęczmienną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i wędzoną makrelą sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa gyros


Śniadanie
Zielona owsianka z matcha i owocami
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Sałata z pieczonym kurczakiem i jajkiem z sosem musztardowo-cytrynowy


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą bulgur, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Ratatuj z cukinią i bakłażanem podane z pieczywem razowym


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową
Drugie śniadanie
FIT Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Roladki z indyka z warzywami z gryczaną kaszą i surówką z ogórka i kapusty włoskiej
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Bez glutenu i laktozy

łączy założenia diety bezglutenowej i bezlaktozowej, ograniczając produkty z alergenami.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z bezglutenowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z prażonymi pestkami słonecznika i zieloną kolendrą
Obiad
Pałki z kurczaka w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne bezglutenowe w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Kokosowy pudding z nasionami szałwii hiszpańskiej i latte
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska na bezglutenowym spodzie
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i wędzoną makrelą sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem bez glutenu
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Bezglutenowe spaghetti bolognese
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa gyros


Śniadanie
Zielona owsianka z matcha i owocami
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Sałata z pieczonym kurczakiem i jajkiem z sosem musztardowo-cytrynowy


Śniadanie
Kanapka bezglutenowa z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą jaglaną, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Śledzie po kujawsku z bezglutenowym chlebkiem


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową
Drugie śniadanie
FIT Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Karkówka pieczona z czosnkiem i rozmarynem z mini marchewką i pieczonym kalafiorem z sosem czosnkowym
Podwieczorek
Deser waniliowy z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Dieta Sport

to dieta dla aktywnych i dążysz do utrzymania lub zwiększenia masy mięśniowej.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli i szynki dworskiej
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Pałki z kurczaka w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem i grillowanymi polędwiczkami wieprzowymi


Śniadanie
Jajeczne placuszki z cukinii z tuńczykiem i sosem tzatziki
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z kaszą jęczmienną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Proteinowy cytrynowy deserek z jagodami
Kolacja
Kolorowe risotto z groszkiem cukrowym, papryką i kurkumą z szaszłykiem z marynowanym halloumi


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Proteinowy budyń z komosy ryżowej z gruszką
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese
Podwieczorek
Kruche ciasto z wiśniami
Kolacja
Grecka zupa gyros z jaśminowym ryżem


Śniadanie
Tosty francuskie z salsą pomidorową i bazylią z twarożkiem i szynką dworską
Drugie śniadanie
Sałata z pieczonym kurczakiem i jajkiem z sosem musztardowo-cytrynowy
Obiad
Wołowina z kokosem po tajsku z surówką z kapusty pekińskiej
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Gulasz wieprzowy z buraczkami i kaszą bulgur z surówką


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Białkowy pudding ze słodkimi prażonymi jabłkami i nasionami lnu
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl proteinowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Faszerowana cukinia mięsem podana z miętowym sosem


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Śledzie po kujawsku z razowym chlebkiem


Śniadanie
Naleśniki drożdżowe z konfiturą truskawkowo-rabarbarową i wysokobiałkowym twarogiem
Drugie śniadanie
Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Karkówka pieczona z czosnkiem i rozmarynem z frytkami z batata i pieczonym kalafiorem z sosem czosnkowym
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Włoskie rollsy z mięsem i szpinakiem w aksamitnym sosie pomidorowym

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Dieta niski indeks glikemiczny

przeznaczona jest dla osób chorujących na cukrzycę, insulinooporność lub hiperinsulinemię.


Śniadanie
Śródziemnomorska pasta z suszonymi pomidorami z razowym chlebkiem z pomidorkami koktajlowymi z dodatkiem rukoli
Drugie śniadanie
Zupa z brokułów z serem cheddar i zieloną kolendrą
Obiad
Pałki z kurczaka w kukurydzianej panierce z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i FIT colesławem
Podwieczorek
Kopiec kreta z truskawkami
Kolacja
Penne w sosie paprykowym ze szpinakiem


Śniadanie
Jajeczne placuszki z cukinii z tuńczykiem i sosem tzatziki
Drugie śniadanie
Tarta prowansalska
Obiad
Indyk w sosie pieczeniowym z kaszą jęczmienną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Smoothie melonowo-ogórkowe
Kolacja
Sałata z młodymi ziemniakami i wędzoną makrelą sos z dodatkiem śmietany


Śniadanie
Zielona shakshuka z brukselką i szpinakiem z chlebkiem IG
Drugie śniadanie
Zastrzyk witamin, czyli sałatka owocowa
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti bolognese
Podwieczorek
Budyń z komosy ryżowej z gruszką
Kolacja
Grecka zupa gyros


Śniadanie
Tosty francuskie z salsą pomidorową i bazylią z twarożkiem
Drugie śniadanie
Smoothie – dzienna porcja energii
Obiad
Kotlety gryczane z salsą pomidorową i sałata z serem mozzarella i balsamico
Podwieczorek
Owsiane muffinki z truskawkami
Kolacja
Sałata z pieczonym kurczakiem i jajkiem z sosem musztardowo-cytrynowy


Śniadanie
Kanapka pełnoziarnista z kremem z awokado, serem halloumi i rukolą
Drugie śniadanie
Chłodnik pomidorowy z arbuzem
Obiad
Ryba pieczona z cukinią i pomidorami z młodymi ziemniaczkami
Podwieczorek
Koktajl jogurtowy z owocami jagodowymi
Kolacja
Sałata z kaszą bulgur, fasolką szparagową i serem feta, winegret pomarańczowy


Śniadanie
Quiche na gryczanym spodzie z tuńczykiem i kaparami i soczystymi pomidorami
Drugie śniadanie
Twarożek orzechowy z miodem
Obiad
Kurczak po chińsku z ryżem curry
Podwieczorek
Pasztet warzywny z soczewicą i sos żurawinowy
Kolacja
Ratatuj z cukinią i bakłażanem podane z pieczywem razowym


Śniadanie
Placuszki owsiane z koperkowym twarożkiem i pomidorem
Drugie śniadanie
FIT Kapuśniak z młodej kapusty
Obiad
Roladki z indyka z warzywami z gryczaną kaszą i surówką z ogórka i kapusty włoskiej
Podwieczorek
Maślankowa pana cotta z duszonymi śliwkami
Kolacja
Sałatka ze szparagów, jajek i koziego sera

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Dieta dr Ewy Dąbrowskiej

najpopularniejsza dieta oczyszczająca i przywracająca równowagę organizmu.


Śniadanie
Sok pomidorowy z bazylią i warzywna sałatka z sosem ziołowym
Drugie śniadanie
Zupa minestrone
Obiad
Szaszłyki warzywne, surówka z marchewki z przecierem pomidorowym
Podwieczorek
Koktajl z zielonych warzyw z nutą limonki i jabłka
Kolacja
Cukinia zapiekana z czosnkiem na rukoli


Śniadanie
Surówka z sałaty rzymskiej z pesto pietruszkowym, pomidor ze szczypiorkiem
Drugie śniadanie
Zielony koktajl z brokułu i jabłek
Obiad
Pomidor faszerowany szpinakiem, surówka wielowarzywna i frytki z selera
Podwieczorek
Jabłko pieczone nadziewane marchewką.
Kolacja
Kapuśniak z pomidorami


Śniadanie
Surówka z białej kapusty, marchewka z pomidorami, por duszony.
Drugie śniadanie
Różowe puree z kalafiora i surówka z ogórków kiszonych
Obiad
Makaron z cukinii w pomidorowym sosie
Podwieczorek
Sok jabłkowy z pokrzywą
Kolacja
Makaron cukiniowy z pomidorowym sosem


Śniadanie
Surówka z młodej kapusty z natką, pieczony kalafior z pomidorami i papryką
Drugie śniadanie
Carpaccio z buraka i kalarapy na rukoli
Obiad
Gołąbki wypełnione warzywami surówka z ogórków kiszonych i czerwonej cebuli
Podwieczorek
Kapuśniak z kiszonej kapusty z pokrojonymi warzywami korzeniowymi
Kolacja
Warzywne ratatouille z cukinii, marchewki i pomidorów doprawione świeżymi ziołami


Śniadanie
Surówka wielowarzywna, mix warzyw, pomidor ze szczypiorkiem
Drugie śniadanie
Smoothie z marchewką i jabłkiem
Obiad
Burgery z brokuła na pietruszkowym puree oraz sałatka warzywna
Podwieczorek
Zupa krem z pora i cebuli
Kolacja
Gulasz warzywny z surówką buraczaną


Śniadanie
Surówka kapuściana z ogórkiem, salsa paprykowo - ogórkowa, gotowany brokuł
Drugie śniadanie
Pomidor faszerowany szpinakiem oraz sałatka warzywna z sosem ziołowym
Obiad
Kotleciki z kiszonej kapusty na cukiniiowym puree oraz surówka z marchewki i jabłka z jarmużem
Podwieczorek
Koktajl pomidorowo - buraczany
Kolacja
Kremowa zupa szpinakowa z kapuścianą surówką


Śniadanie

Drugie śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Kolacja

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.
Głodny nowości?
Zapisz się do naszego newslettera o nowych dietach i promocjach.