Menu przyszły tydzień

dietetyk
mgr Klaudia Wszołek
Dietetyk kliniczny
Nie wiesz jaką dietę wybrać ?
Zadzwoń, wybierzemy dla Ciebie idealną dietę

Zamówienia +48 519 015 858 +48 607 680 254

Skontaktuj się z naszym dietetykiem i dobierz odpowiednią dietę

Konsultacje
mgr Klaudia Wszołek:
Wtorek 8:00-12:00
Czwartek 8:00-12:00
Piątek 8:00-16:00
Konsultacje
mgr Justyna Bandura:
Poniedziałek-Piątek 14:00-19:00

Zbalansowana

to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą wprowadzić w swoim życiu pozytywne zmiany - zdrowo się odżywiać.


Śniadanie
Granola na zielonej herbacie z orzechami, jogurtem miodowym i kolorowymi owocami
Drugie śniadanie
Domowe proziaki i masło czosnkowe
Obiad
Kurczak w sezamowym sosie z brązowym ryżem i warzywami z pary
Podwieczorekv
FIT bounty z gorzką czekoladą
Kolacja
Sałata z kaszą pęczak i serem feta i sosem z natką pietruszki


Śniadanie
Omlet z cukinią i bobem z autorskim ketchupem ze śliwkami
Drugie śniadanie
Chlebek razowy z masłem orzechowym i jagodami
Obiad
Greckie klopsiki z oliwkami z ziemniakami z wody z sosem tzatziki i grecką sałatką
Podwieczorekv
Zielone smoothie z kiwi i imbirem
Kolacja
Sałata Cezar z kurczakiem i parmezanem, dressing jogurtowy z anchois


Śniadanie
Roladki z tortilli z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami z ogórkiem
Drugie śniadanie
Koktajl truskawkowy na mleczku kokosowym
Obiad
Super green spaghetti z jarmużem, parmezanem i serem ricotta
Podwieczorekv
Tarta z kremem budyniowym i owocami
Kolacja
Hiszpański gulasz z chorizo, batatami i ciecierzycą


Śniadanie
Owsianka z musem owocowym
Drugie śniadanie
Zupa minestrone z młodą kapustą
Obiad
Pieczony kurczak z sosem ziołowym z sałatką z fasoli i pesto z rukoli
Podwieczorekv
Letnie ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kolacja
Pieczony batat z awokado i jabłkiem w towarzystwie świeżych sałat


Śniadanie
Pasta ze szprotów z razowym chlebem i ogórkiem kiszonym
Drugie śniadanie
Jagorollsy
Obiad
Szaszłyki z ryby w stylu włoskim z dipem twarożkowym z dodatkiem pieczonej papryki i pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Mango lassi z kardamonem
Kolacja
Sałata z filetem z indyka, karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi


Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, papryką i szpinakiem i sezonową sałatką
Drugie śniadanie
Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów
Obiad
Łazanki z młodą kapustą i kiełbasą
Podwieczorekv
Hummus klasyczny i warzywne stixy
Kolacja
Śledzie w śmietanie z jabłkami, pumpernikiel


Śniadanie
Chlebek bananowy z twarożkiem waniliowym i konfiturą wiśniową
Drugie śniadanie
Rosol dworski z makaronem i marchewka
Obiad
Polędwiczki w sosie botwinkowym z pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Serniczek wiśniowy
Kolacja
Sałata z makaronem gryczanym, ciecierzycą i pesto, sok z limonki

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Wegetariańska bez ryb

stworzona z myślą o osobach, które wykluczyły ze swojej diety produkty mięsne i ryby.


Śniadanie
Granola na zielonej herbacie z orzechami, jogurtem miodowym i kolorowymi owocami
Drugie śniadanie
Domowe proziaki i masło czosnkowe
Obiad
Pieczone kotleciki z cukinii z ziołową salsą z bobu, puree ziemniaczanym i mizerią z rzodkiewek
Podwieczorekv
FIT bounty z gorzką czekoladą
Kolacja
Sałata z kaszą pęczak i serem feta i sosem z natką pietruszki


Śniadanie
Omlet z cukinią i bobem z autorskim ketchupem ze śliwkami
Drugie śniadanie
Jogurt kardamonowy z duszonymi śliwkami
Obiad
Vege gołąbki bez zawijania z kaszą gryczaną i surówką po żydowsku
Podwieczorekv
Zielone smoothie z kiwi i imbirem
Kolacja
Stir-fry z wędzonym tofu, selerem naciowym, brokułem i ryż basmati z dymką


Śniadanie
Roladki z tortilli z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami z ogórkiem
Drugie śniadanie
Koktajl truskawkowy na mleczku kokosowym
Obiad
Super green spaghetti z jarmużem, parmezanem i serem ricotta
Podwieczorekv
Tarta z kremem budyniowym i owocami
Kolacja
Hiszpański gulasz z batatami i ciecierzycą


Śniadanie
Quinoa na mleku z truskawkami w szampanie
Drugie śniadanie
Zupa minestrone z młodą kapustą
Obiad
Klopsy z soczewicy w cytrynowym sosie tahini z ryżem basmati i gotowaną fasolka szparagowa
Podwieczorekv
Letnie ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kolacja
Pieczony batat z awokado i jabłkiem w towarzystwie świeżych sałat


Śniadanie
Zielone grzanki z groszkomole i jajkiem w koszulce
Drugie śniadanie
Jagorollsy
Obiad
Szaszłyki z warzywne w stylu włoskim z dipem twarożkowym z dodatkiem pieczonej papryki i pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Mango lassi z kardamonem
Kolacja
Sałata z serem mozzarella karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi


Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, papryką i szpinakiem i sezonową sałatką
Drugie śniadanie
Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów
Obiad
FIT pierogi z truskawkami i jogurtowym sosem
Podwieczorekv
Hummus klasyczny i warzywne stixy
Kolacja
Ostro-słodki dal z kalafiora


Śniadanie
Placuszki buraczano-kakaowo z rozmarynem podane z twarożkiem
Drugie śniadanie
Serniczek wiśniowy
Obiad
Makaron z kurkami i słonecznikową śmietanką
Podwieczorekv
Krem z pieczonego czosnku z jabłkowymi grzankami i oliwą kolendrową
Kolacja
Fasolka szparagowa z brzoskwiniami i pistacjową kruszonką

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Wegetariańska z rybami

stworzona z myślą o osobach, które wykluczyły ze swojej diety produkty mięsne.


Śniadanie
Granola na zielonej herbacie z orzechami, jogurtem miodowym i kolorowymi owocami
Drugie śniadanie
Domowe proziaki i masło czosnkowe
Obiad
Halibut w sezamowmy sosie z brązowym ryżem i warzywami z pary
Podwieczorekv
FIT bounty z gorzką czekoladą
Kolacja
Sałata z kaszą pęczak i serem feta i sosem z natką pietruszki


Śniadanie
Omlet z cukinią i bobem z autorskim ketchupem ze śliwkami
Drugie śniadanie
Jogurt kardamonowy z duszonymi śliwkami
Obiad
Vege gołąbki bez zawijania z kaszą gryczaną i surówką po żydowsku
Podwieczorekv
Zielone smoothie z kiwi i imbirem
Kolacja
Stir-fry z wędzonym tofu, selerem naciowym, brokułem i ryż basmati z dymką


Śniadanie
Roladki z tortilli z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami z ogórkiem
Drugie śniadanie
Koktajl truskawkowy na mleczku kokosowym
Obiad
Super green spaghetti z jarmużem, parmezanem i serem ricotta
Podwieczorekv
Tarta z kremem budyniowym i owocami
Kolacja
Hiszpański gulasz z dorszem, batatami i ciecierzycą


Śniadanie
Owsianka z musem owocowym
Drugie śniadanie
Zupa minestrone z młodą kapustą
Obiad
Tilapia w żółtym curry z ryżem basmati
Podwieczorekv
Letnie ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kolacja
Pieczony batat z awokado i jabłkiem w towarzystwie świeżych sałat


Śniadanie
Pasta ze szprotów z razowym chlebem i ogórkiem kiszonym
Drugie śniadanie
Jagorollsy
Obiad
Szaszłyki z ryby w stylu włoskim z dipem twarożkowym z dodatkiem pieczonej papryki i pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Mango lassi z kardamonem
Kolacja
Sałata z serem mozzarella karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi


Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, papryką i szpinakiem i sezonową sałatką
Drugie śniadanie
Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów
Obiad
FIT pierogi z truskawkami i jogurtowym sosem
Podwieczorekv
Hummus klasyczny i warzywne stixy
Kolacja
Śledzie w śmietanie z jabłkami, pumpernikiel


Śniadanie
Chlebek bananowy z twarożkiem waniliowym i konfiturą wiśniową
Drugie śniadanie
Serniczek wiśniowy
Obiad
Pstrąg w sosie botwinkowym z pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Krem z pieczonego czosnku z jabłkowymi grzankami i oliwą kolendrową
Kolacja
Fasolka szparagowa z brzoskwiniami i pistacjową kruszonką

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Odchudzająca

jest dedykowana przede wszystkim osobom chcącym zredukować masę ciała.


Śniadanie
Granola na zielonej herbacie z orzechami, jogurtem miodowym i kolorowymi owocami
Drugie śniadanie
Placuszki z cukinii z tuńczykiem i szczypiorkowy sos
Obiad
Kurczak w sezamowym sosie z brązowym ryżem i warzywami z pary
Podwieczorekv
FIT bounty z gorzką czekoladą
Kolacja
Sałata z kaszą pęczak i serem feta i sosem z natką pietruszki


Śniadanie
Omlet z cukinią i bobem z autorskim ketchupem ze śliwkami
Drugie śniadanie
Jogurt kardamonowy z duszonymi śliwkami
Obiad
Greckie klopsiki z oliwkami z ziemniakami z wody z sosem tzatziki i grecką sałatką
Podwieczorekv
Zielone smoothie z kiwi i imbirem
Kolacja
Stir-fry z wędzonym tofu, selerem naciowym, brokułem i ryż basmati z dymką


Śniadanie
Roladki z tortilli z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami z ogórkiem
Drugie śniadanie
Koktajl truskawkowy na mleczku kokosowym
Obiad
Super green spaghetti z jarmużem, parmezanem i serem ricotta
Podwieczorekv
Tarta z kremem budyniowym i owocami
Kolacja
Hiszpański gulasz z ciecierzycą


Śniadanie
Quinoa na mleku z truskawkami w szampanie
Drugie śniadanie
Zupa minestrone z młodą kapustą
Obiad
Pieczony kurczak z sosem ziołowym z sałatką z fasoli i pesto z rukoli
Podwieczorekv
Letnie ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kolacja
Pieczony batat z awokado i jabłkiem w towarzystwie świeżych sałat


Śniadanie
Zielone grzanki z groszkomole i jajkiem w koszulce
Drugie śniadanie
Jagorollsy
Obiad
Szaszłyki z ryby w stylu włoskim z dipem twarożkowym z dodatkiem pieczonej papryki i pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Mango lassi z kardamonem
Kolacja
Sałata z filetem z indyka, karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi


Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, papryką i szpinakiem i sezonową sałatką
Drugie śniadanie
Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów
Obiad
FIT pierogi z truskawkami i jogurtowym sosem
Podwieczorekv
Hummus klasyczny i warzywne stixy
Kolacja
Ostro-słodki dal z kalafiora


Śniadanie
Placuszki buraczano-kakaowo z rozmarynem podane z twarożkiem
Drugie śniadanie
Serniczek wiśniowy
Obiad
Polędwiczki w sosie botwinkowym z kaszą owsianą
Podwieczorekv
Krem z pieczonego czosnku z jabłkowymi grzankami i oliwą kolendrową
Kolacja
Fasolka szparagowa z brzoskwiniami i pistacjową kruszonką

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.

Bez glutenu i laktozy

łączy założenia diety bezglutenowej i bezlaktozowej, ograniczając produkty z alergenami.


Śniadanie
Granola na zielonej herbacie z orzechami, jogurtem miodowym i kolorowymi owocami
Drugie śniadanie
Placuszki z cukinii z tuńczykiem i szczypiorkowy sos
Obiad
Kurczak w sezamowym sosie z brązowym ryżem i warzywami z pary
Podwieczorekv
FIT bounty z gorzką czekoladą
Kolacja
Sałata z kaszą owsianą i serem feta i sosem z natką pietruszki


Śniadanie
Omlet z cukinią i bobem z autorskim ketchupem ze śliwkami
Drugie śniadanie
Jogurt kardamonowy z duszonymi śliwkami
Obiad
Greckie klopsiki z oliwkami z ziemniakami z wody z sosem tzatziki i grecką sałatką
Podwieczorekv
Zielone smoothie z kiwi i imbirem
Kolacja
Stir-fry z wędzonym tofu, selerem naciowym, brokułem i ryż basmati z dymką


Śniadanie
Roladki z tortilli kukurydzianej z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami z ogórkiem
Drugie śniadanie
Koktajl truskawkowy na mleczku kokosowym
Obiad
Super green spaghetti bezglutenowe z jarmużem i kozim serem
Podwieczorekv
Tarta na gryczano-owsianym spodzie z kremem budyniowym i owocami
Kolacja
Hiszpański gulasz z ciecierzycą


Śniadanie
Quinoa na mleku z truskawkami w szampanie
Drugie śniadanie
Zupa minestrone z młodą kapustą
Obiad
Pieczony kurczak z sosem ziołowym z sałatką z fasoli i pesto z rukoli
Podwieczorekv
Letnie ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kolacja
Pieczony batat z awokado i jabłkiem w towarzystwie świeżych sałat


Śniadanie
Zielone grzanki bezglutenowe z groszkomole i jajkiem w koszulce
Drugie śniadanie
Jagorollsy
Obiad
Szaszłyki z ryby w stylu włoskim z dipem twarożkowym z dodatkiem pieczonej papryki i pieczonymi ziemniaczkami
Podwieczorekv
Mango lassi z kardamonem
Kolacja
Sałata z filetem z indyka, karmelizowanymi orzechami włoskimi i pomidorkami koktajlowymi


Śniadanie
Muffiny jajeczne z cukinią, papryką i szpinakiem i sezonową sałatką
Drugie śniadanie
Zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów
Obiad
FIT pierogi bezglutenowe z truskawkami i jogurtowym sosem
Podwieczorekv
Hummus klasyczny i warzywne stixy
Kolacja
Ostro-słodki dal z kalafiora


Śniadanie
Placuszki buraczano-kakaowo z rozmarynem podane z twarożkiem
Drugie śniadanie
Serniczek wiśniowy
Obiad
Polędwiczki w sosie botwinkowym z kaszą owsianą
Podwieczorekv
Krem z pieczonego czosnku z jabłkowymi grzankami i oliwą kolendrową
Kolacja
Fasolka szparagowa z brzoskwiniami i pistacjową kruszonką

*Ze względu na używanie świeżych produktów menu może ulec zmianie.
Głodny nowości?
Zapisz się do naszego newslettera o nowych dietach i promocjach.